ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ keyskeyskeys

Lakkoma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση του Τηγανούρια Ευστρατίου διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Λάκκωμα Σαμοθράκης, 10 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Νότια της Σαμοθράκης σ’ έναν όμορφο οικισμό, χτισμένο ανάμεσα σε δυο πλαγιές, σας περιμένουν δωμάτια Ά κατηγορίας, άνετα και ευάερα, φτιαγμένα με τις προδιαγραφές του αναπτυξιακού προγράμματος του Αγροτουρισμού, που συνδυάζουν την απλότητα με την παράδοση, και απέχουν 5 μόνο χιλ. από τη μοναδική αμμουδερή παραλία του νησιού, την Παχιά Άμμο.

Εξοπλισμένα με ατομικό λουτρό, ψυγείο, ατομικές βεράντες με θέα τη θάλασσα και το βουνό, και ιδιωτικό παρκινγκ Με όμορφο εξωτερικό χώρο, διαμορφωμένο παραδοσιακά και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, με ξύλινα κουφώματα και κεραμοσκεπή, κιόσκια, μεγάλη αυλή με χωριάτικο φούρνο στη διάθεση των πελατών, πλαισιωμένη από άφθονα λουλούδια και πράσινο.

Σε απόσταση 700 μέτρων από τα δωμάτια θα συναντήσετε μια πανέμορφη παραλία με παρθένα ομορφιά και ψιλό βότσαλο, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να ασχοληθείτε με το ψάρεμα καθώς η περιοχή αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψαρότοπους της Σαμοθράκης. Σ’ ένα περιβάλλον μουσικών που σέβεται την παράδοση, σας περιμένουμε να γνωρίσετε τη μοναδική φιλοξενία μας, απολαμβάνοντας κατά το ηλιοβασίλεμα εικόνες από το ρόδινο χρώμα του χωριού , των λουλουδιών και της ροδοδάφνης που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ,ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ (ΜΥΖΗΘΡΑ, ΜΕΛΙ, ΑΥΓΑ).

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds