ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ keyskeyskeys

Lakkoma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση της Σαράντου Ευαγγελίας αποτελείται από ενοικιαζόμενα δωμάτια Ά κατηγορίας, στη νότια πλευρά της Σαμοθράκης, καθ ‘oδών προς την Παχιά Άμμο ,ακριβώς πάνω στην παραλία του Λακκώματος. Απέχουν 6 χιλ. από το λιμάνι της Καμ/σσας. Ο ευκολότερος τρόπος μετάβασης είναι με ιδιόκτητο ή με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, μηχανάκι ή ταξί και λεωφορείο.

Εδώ θα βρείτε καινούρια δωμάτια σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, ιδιαίτερα επιμελημένα και καθαρά. Ιδανικά για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το θόρυβο της πόλης και να ξεκουραστούν μέσα σ’ ένα καταπράσινο, δροσερό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων. Τα δωμάτια διαθέτουν άνετους χώρους με ατομικό λουτρό και ψυγείο, μπαλκόνι με μαγευτική θέα στη θάλασσα, παράθυρα με μόνωση ενάντια στην καλοκαιρινή ζέστη, κεραμοσκεπή και ιδιωτικό πάρκινγκ Κολυμπήστε σε μια μαγευτική παραλία με ψιλό βότσαλο που απλώνεται ακριβώς μπροστά στα δωμάτια, και ασχοληθείτε με το ψάρεμα καθώς η περιοχή είναι ένας από τους καλύτερους ψαρότοπους του νησιού. Η επιχείρηση διαθέτει ακόμη εστιατόριο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φρεσκότατα ψάρια και κρεατικά στα κάρβουνα, όλο το 24 ωρο.

Γνωρίστε την ευγενική φιλοξενία μας, και περάστε τις πιο όμορφες διακοπές σε άνετα και ευχάριστα δωμάτια, γοητευθείτε από τη συνεύρεση της αλμύρας και του απέραντου γαλάζιου, απολαμβάνοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία των Μακρυλιών, στο Λάκκωμα Σαμοθράκης.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες: ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds