ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ keyskeyskeys

Kato Kariotes, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια Α΄ κατηγορίας στους Κάτω Καρυώτες Σαμοθράκης , 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Καμ/σσας. Σ’ αυτόν τον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό με την οργιώδη βλάστηση, θα βρείτε δωμάτια άνετα και ευάερα,ιδανικά για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το θόρυβο της πόλης. Προσφέρουν αυτό που όλοι αναζητούν στις διακοπές τους, ησυχία και πραγματική φιλοξενία.

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε σε δωμάτια που απέχουν 120 μέτρα από τη θάλασσα και διαθέτουν ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα, κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, μεγάλη αυλή με γκαζόν, κήπο με οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια, μπάρμπεκιου, και άνετο πάρκινγκ.

Διαμορφωμένα με παραδοσιακή άποψη και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον με ξύλινα κουφώματα, κιόσκια και κεραμοσκεπή. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε όμορφες παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε νοστιμότατο κατσίκι και ψάρι Σαμοθράκης. Περάστε τις πιο όμορφες διακοπές στο ευγενικό και φιλόξενο περιβάλλον μας, χαράζοντας στο μυαλό σας εικόνες που δε θα ξεχάσετε ποτέ, στους Κάτω Καρυώτες Σαμοθράκης.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες: ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ KAI ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds