ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΔΑ keyskeyskeys

Kato Kariotes, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Εννέα χιλιόμετρα από τι λιμάνι και στον οικισμό Κάτω Καρυώτες Σαμοθράκης βρίσκεται το κτήμα της Οικογένειας Πετρούδα. Σε ένα ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον διαθέτουμε 10 συνολικά ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποία συνδυάζουν τόσο τη θέα στο εντυπωσιακό βουνό όσο και τη θέα στη θάλασσα απέχοντας από αυτήν μόλις 70 μέτρα. Θέλοντας να διατηρήσουμε το ιδιαίτερο χρώμα του νησιού, επιλογή μας πάντοτε είναι η εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον παρουσία του χώρου με πολύ ξύλο, πέτρα και πράσινο.

Η ιδιαίτερα φροντισμένη αυλή μας με την οργιώδη βλάστηση της προσφέρει στον κάθε φιλοξενούμενο μας την δυνατότητα για να ξεφύγει κανείς από τους απαιτητικούς και εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης. Στο ισόγειο βρίσκονται 5 τρίκλινα δωμάτια με ατομικό λουτρό και ψυγείο, πλήρως ανακαινισμένα και διακοσμημένα με πολύ μεράκι. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται 5 δίκλινα δωμάτια με τις ίδιες ανέσεις και άνετα δροσερά μπαλκόνια με κιόσκι.

Χαρακτηριστικό μας είναι η φιλική εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων μας καθώς και η σπιτική καθαριότητα και φροντίδα ενώ για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας διαθέτουμε κοινόχρηστη κουζίνα και ψησταριά. Προσπαθώντας πάντα για την όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη διαμονή σας σας περιμένουμε να έρθετε να γνωρίσετε τη Σαμοθράκη με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομορφιά της.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds