ΜΠΡΙΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ keyskeyskeys

Kamariotissa, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Μπρίσκου Ευάγγελου βρίσκονται στην Καμ/σσα Σαμοθράκης. Σ’ έναν οικισμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες του τουριστικού κοινού καθώς προσφέρει κάθε είδους διακοπών, όμορφες γειτονιές ,εστιατόρια, τουριστικά καταστήματα, και ακούραστη νυχτερινή ζωή. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το χρόνο και σας παρέχουμε δωμάτια Α΄ κατηγορίας, με όλες τις ανέσεις και πανοραμική θέα στο λιμάνι.

Πρόσφατα ανακαινισμένα, με όμορφο εσωτερικό χώρο που διακρίνεται για την καθαριότητα Πλήρη εξοπλισμένα με ατομικό λουτρό, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό, αυτόματο φωτισμό, κεντρική θέρμανση για το χειμώνα. Διαθέτουν ατομικό μπαλκόνι και άνετη αυλή ,όμορφα διαμορφωμένη, πλαισιωμένη από άφθονο πράσινο, και λουλούδια. Με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα από την οποία απέχουμε μόλις 50 μέτρα , και στο γραφικό λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου οι λάτρεις του ψαρέματος θα έχουν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν απόλυτα το χόμπι τους.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την ευγενική φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτησή μας απολαμβάνοντας την εικόνα του γραφικού λιμανιού που το δειλινό παίρνει άλλο χρώμα, καθώς ο ήλιος σμίγει με τα χρώματα της θάλασσας.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds