ΜΑΤΘΑΙΟΡΕΪΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ keyskeyskeys

Kato Kariotes, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση του Ματθαιορείζη Γιώργου αποτελείται από ενοικιαζόμενα δωμάτια Α΄ κατηγορίας, στους Κάτω ΚΑΡΥΩΤΕΣ Σαμοθράκης. Σ’ έναν από τους ωραιότερους παραθαλάσσιους οικισμούς του νησιού ,ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία σας περιμένουν φωτεινά και ευάερα δωμάτια ,50 μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Στο ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον που διαμορφώσαμε με μεράκι και γούστο φροντίζουμε να κάνουμε τη παραμονή σας στο νησί αξέχαστη και σας παρέχουμε δωμάτια που συνδυάζουν τέλεια την ανάπαυση με την αναψυχή, την παράδοση με την άνεση.

Διαθέτουν ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και σ’ ένα εξαιρετικό ορεινό όγκο, περιποιημένη αυλή με άφθονο πράσινο και λουλούδια. Η επιχείρηση διαθέτει ακόμη εστιατόριο όπου μπορείτε να δοκιμάστε μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά φαγητά, κρεατικά στα κάρβουνα και θαλασσινά ,όλες τις ώρες.

Σας περιμένουμε στους Κάτω ΚΑΡΥΩΤΕΣ Σαμοθράκης να σας χαρίσουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας σ’ ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που ικανοποιεί και τις πιo δύσκολες απαιτήσεις, απολαμβάνοντας την καθαριότητα, την ευγενική φιλοξενία και τη φιλική εξυπηρέτησή μας όλο το 24 ωρo.

Υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες: Υπάρχει εστιατόριο – ταβέρνα με ολόφρεσκα κρεατικά και ψάρια καθώς και νοστιμότατη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds