ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΒΑΒΑΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ keyskeyskeys

Kato Kariotes, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση της Βαβάλου Μυρσίνης αποτελείται από 10 δίκλινα δωμάτια Α' κατηγορίας. Βρίσκεται στους Κάτω Καρυώτες Σαμοθράκης, σ' ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό με οργιώδη βλάστηση, 8 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας

Στο ήσυχο και δροσερό περιβάλλον μας θα βρείτε άνετα και ευχάριστα δωμάτια, φωτεινά και ευάερα, που συνδυάζουν τέλεια την ανάπαυση με την αναψυχή. Ιδανικά για χαλάρωση και ηρεμία, απέχουν μόλις 60 μέτρα από μια πεντακάθαρη παραλία με παρθένα ομορφιά. Τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και σ' ένα εξαιρετικό ορεινό όγκο και άνετο πάρκινγκ.

Με όμορφο εξωτερικό χώρο διαμορφωμένο παραδοσιακά και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, με ξύλινα κουφώματα, κιόσκια και κεραμοσκεπή, μεγάλη αυλή με άφθονο πράσινο και λουλούδια. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε όμορφες ταβέρνες όπου μπορείτε να δοκιμάστε κατσίκι και φρέσκο ψάρι Σαμοθράκης. Περάστε τις πιο όμορφες και ευχάριστες διακοπές στο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον μας, ξεκουραστείτε και γεμίστε ενέργεια απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, στους Κάτω ΚΑΡΥΩΤΕΣ Σαμοθράκης.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds