ΔΑΦΝΕΣ keyskeyskeys

Lakkoma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

11 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας, ανάμεσα στις παραλίες της Παχιάς Άμμου και του Λακκώματος, βρίσκεται μια όμορφη και ήσυχη περιοχή οι ΔΑΦΝΕΣ Σαμοθράκης. Γνωρίστε τη νότια πλευρά της Σαμοθράκης σε καινούρια δωμάτια, ιδανικά για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το θόρυβο της πόλης, να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, 5 μόλις χιλ. από την μοναδική αμμουδερή παραλία του νησιού, την Παχιά Άμμο. Με μοναδική θέα σε βουνό και θάλασσα.

Άνετα και ευάερα, καθαρά και περιποιημένα, με ατομικό λουτρό, ψυγείο, κλιματισμό, αυλή με άφθονο πράσινο και λουλούδια και ιδιωτικό πάρκινγκ. Διαμορφωμένα παραδοσιακά και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, με ξύλινα κουφώματα και κεραμοσκεπή. Σε απόσταση 3 χιλ. από τα δωμάτια θα συναντήσετε την παραλία των Μακρυλιών, μια μαγευτική παραλία με ψιλό βότσαλο, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να ασχοληθείτε με το ψάρεμα, καθώς η περιοχή αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψαρότοπους του νησιού.

Σας περιμένουμε στις Δάφνες Σαμοθράκης, να γνωρίσετε την ευγενική φιλοξενία μας και να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές σ’ ένα ήσυχο και καθαρό περιβάλλον, απολαμβάνοντας κατά το ηλιοβασίλεμα το ρόδινο χρώμα της δύσης, των λουλουδιών και της ροδοδάφνης που αφθονεί.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds