ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ keyskeyskeys

Therma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Βάβουρα Νικολάου βρίσκονται στα λουτρά Σαμοθράκης 13 χιλ. από το λιμάνι της Καμ/τισσας. Έναν οικισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με άφθονα πλατάνια και οργιώδη βλάστηση. Εδώ θα βρείτε όμορφα και καθαρά δωμάτια πρόσφατα ανακαινισμένα με ωραία αισθητική τα οποία διαθέτουν ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα ή το βουνό.

Τα δωμάτια μας απέχουν μόλις 10 μέτρα από τις ιαματικές πηγές των λουτρών και 500 περίπου μέτρα από μια πεντακάθαρη παραλία. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε τους πλούσιους καταρράκτες από τους οποίους απέχουμε 15 λεπτά.

Εντός της επιχείρησης λειτουργεί καφέ - ψησταριά όλο το 24ωρο που εδώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήστε βίντεο από μαγευτικές και απρόσιτες φυσικές ομορφιές της Σαμοθράκης με την προσωπική επιμέλεια του Βάβουρα Νίκου, ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Σας περιμένουμε για να γνωρίστε το καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον μας και να περάστε όμορφες και ευχάριστες διακοπές στα Λουτρά Σαμοθράκη.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες:
- ΚΑΦΕ / ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds