ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ Hotel class starsHotel class stars

Kato Kariotes, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Χονδρού Ραλλούς με την επωνυμία "ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ" βρίσκονται στους Κάτω ΚΑΡΥΩΤΕΣ Σαμοθράκης, 8 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Σ’ έναν ήσυχο, παραθαλάσσιο οικισμό απαράμιλλης ομορφιάς, με οργιαστική βλάστηση, χαλαρώστε και ικανοποιείστε όλες τις αισθήσεις σας με εικόνες που όλοι αναζητάμε στις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, μόλις 20 μέτρα, σας περιμένουν άνετα και δροσερά δωμάτια Ά κατηγορίας που συνδυάζουν τέλεια την ανάπαυση με την αναψυχή, διακρίνονται για την καθαριότητα και διαθέτουν ατομικό λουτρό, ψυγείο ,μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και το βουνό, δροσερή αυλή με πράσινο και οπωροφόρα δέντρα, ιδιωτικό πάρκινγκ. Διαμορφωμένα παραδοσιακά με ξύλινες επενδύσεις και κουφώματα, πλακόστρωτη αυλή, κιόσκι και κεραμοσκεπή.

Διαθέτουμε ακόμη ταβέρνα εστιατόριο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιο φρέσκα ψάρια Σαμοθράκης και κρεατικά στα κάρβουνα σ’ ένα πολύ όμορφο και καθαρό περιβάλλον με νησιώτικο ύφος, δίπλα στη θάλασσα. Ζήστε μοναδικές στιγμές στο ευγενικό και φιλόξενο περιβάλλον της ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ, δίπλα στη θάλασσα, στους Κάτω ΚΑΡΥΩΤΕΣ Σαμοθράκης ,γοητευτείτε από τη συνεύρεση της αλμύρας και του απέραντου γαλάζιου, χαράζοντας ανεξίτηλα στη μνήμη σας εικόνες που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες: Η επιχείρηση διαθέτει ταβέρνα με ολόφρεσκα ψάρια Σαμοθράκης και κρεατικά στα κάρβουνα. Είναι στη διάθεση σας για πρωινά και καφέδες.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds