ΑΡΧΟΝΤΙΣΣA Hotel class starsHotel class starsHotel class stars

Therma, Samothrace, Greece

Η Σαμοθράκη είναι το νησί της άγριας ομορφιάς και των αντιθέσεων. Η ιστορία συναντά την παράδοση, ο πολιτισμός συναντά την φύση, το βουνό συναντά την θάλασσα. Είναι ένας τόπος με μαγευτικές ομορφιές και κάθε έλληνας θα έχει χάσει πολλά αν δεν την επισκεφθεί έστω και μια φορά στην ζωή του, γιατί ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη παραθεριστή και προσφέρεται για διακοπές κάθε είδους. Η διαμονή στην αρχόντισσα είναι η συνέχεια των θετικών εντυπώσεων από το νησί σε ένα χώρο προσιτό, ζεστό και ανθρώπινο, προσεγμένο. Φεύγω παίρνοντας ήχους και χρώματα, εικόνες και αρώματα, αναλοίωτα επί χιλιάδες ετών και θα προσπαθήσω να ξανάρθω. Γιώργος Β 4/7/06, Κορινθος

 
Η Σαμοθράκη είναι πληθωρική στη φύση, στο κλίμα, στην ενέργεια. 
 
  •  Έχει το αληθινό κόκκινο του σάπιου μήλου, μετά τα μπουρίνια και πριν δύσει ο ήλιος και το αληθινό πράσινο με τα πλατάνια.
  •   Σου ζητάει να την ανακαλύψεις, να ιδρώσεις για να δροσιστείς στις βάθρες της, να χαλικοπατήσεις για να βουτήξεις στο καθαρό Αιγαίο.
  •  Έχει ευτυχώς πάντα μυστικά που δεν θα ανακαλύψουν οι άνθρωποι.
  •  Έχει πλέον την Αρχόντισσα, μια αληθινή έπαυλη που εξασφαλίζει μια υπέροχη διαμονή, θέα, την διακριτική εξυπηρέτηση των ιδιωκτητών της, την κομψότητα στις λεπτομέρειες, τις ωραίες ονομασίες στα καλόγουστα δωμάτια.
…… Η συνέχεια είναι εγγυημένη. 9/8/05 Δημήτρης - Φωτεινή 
 
Από το βιβλίο εντυπώσεων της Γιάννας και του Αλέκου
 

 

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds