ΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ keyskeys

Therma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

13 χιλ. από το λιμάνι της Καμ/τισσας στα λουτρά Σαμοθράκης θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Αράβια Μαρίας. Δωμάτια πρόσφατα ανακαινισμένα δροσερά, άνετα και ευάερα με ωραία αισθητική και δυνατότητα προσθήκης κι άλλων κλινών, 400μέτρα από τη θάλασσα. Διαθέτουν ατομικό λουτρό με ψυγείο, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα και άνετο πάρκινγκ και ένα δωμάτιο με ατομική κουζίνα.

Περάστε τις πιο όμορφες διακοπές απολαμβάνοντας μοναδικά πρωινά σε μια μεγάλη αυλή πνιγμένη στο πράσινο, περιτριγυρισμένη από άφθονα δέντρα και όμορφα λουλούδια. Στη διάθεση ακόμη υπάρχει μπάρμπεκιου και κουζίνα ενώ στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε όμορφες γραφικές ταβέρνες με παραδοσιακά φαγητά.

Μπορείτε ακόμη να περπατήστε ανάμεσα από αιωνόβια πλατάνια μέχρι τους καταρράκτες ή να επισκεφθείτε τις πασίγνωστες ιαματικές πηγές της Σαμοθράκης από τις οποίες απέχουμε 10 λεπτά.

Σ' ένα πεντακάθαρο περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία περάστε τις πιο όμορφες διακοπές γνωρίζοντας την ευγενική φιλοξενία μας και ένα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που θα θυμάστε πάντα.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds