ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ keyskeyskeys

Therma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση του Αράβια Μιχάλη αποτελείτε από ενοικιαζόμενα δωμάτια στα λουτρά Σαμοθράκης, στον οικισμό με τη μοναδική φυσική ομορφιά τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια και τα άφθονα τρεχούμενα νερά. Εδώ θα βρείτε δωμάτια ιδανικά για όσους αναζητούν ήσυχη ζωή μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον 500 μέτρα από τη θάλασσα.

Σ' έναν χώρο με οργιώδη βλάστηση και άφθονα λουλούδια διαμορφωμένο με πολύ γούστο με παραδοσιακό φούρνο και πλακόστρωτους διαδρόμους. Σας περιμένουν πολύ δροσερά και άνετα δωμάτια με ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο βουνό και περιφραγμένο πάρκινγκ.

Στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε ταβέρνες με παραδοσιακά φαγητά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους μοναδικούς καταρράκτες καθώς και τα ιαματικά λουτρά που απέχουν 10 λεπτά από τα δωμάτια. Σ' ένα περιβάλλον που διακρίνεται για την καθαριότητα την ευγενική φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας απολαμβάνοντας την ηρεμία και την απέραντη φυσική ομορφιά.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες:
- ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds