ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ keyskeyskeys

Therma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Η επιχείρηση της Αποστολούδια Πελαγίας αποτελείται από ενοικιαζόμενα δωμάτια Α΄ κατηγορίας στα λουτρά Σαμοθράκης. 13 χιλ. από την Καμαριώτισσα. Εξασφαλίστε άνετη και ευχάριστη διαμονή σ’ ένα περιβάλλον που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις και συνδυάζουν την ησυχία και τη χαλάρωση με την άνεση και την απλότητα.

Μέσα σ’ ένα καταπράσινο χώρο θα βρείτε δωμάτια που ξεχωρίζουν για την καθαριότητα και διαθέτουν ατομικό λουτρό ψυγείο τηλεόραση, μπαλκόνι με θέα το βουνό και τη θάλασσα, από την οποία απέχουμε 600 μέτρα και άνετο περιφραγμένο πάρκινγκ. Ξεκουραστείτε σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, με παραδοσιακό ύφος, ξύλινα κουφώματα, κεραμοσκεπή, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με υπαίθριο σαλονάκι και τηλεόραση, πλούσιο κήπο με πανέμορφες ορτανσίες.

Περπατείστε μέσα από αιωνόβια πλατάνια, και γνωρίστε τους καταρράκτες με τα κρυστάλλινα νερά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε τις ιαματικές πηγές από τις οποίες απέχουμε 150 μέτρα. Στην ευρύτερη περιοχή διασκεδάστε και ικανοποιήστε τις γαστρονομικές σας ανάγκες σε γραφικότατες παραδοσιακές ταβέρνες.

Σ' ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που ικανοποιεί και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις κάντε τη διαμονή σας αξέχαστη εμπειρία απολαμβάνοντας την άνεση, την καθαριότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών όλο το 24ωρο.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds