ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ keyskeyskeys

Therma, Samothrace, Greece | εμφάνιση στο χάρτη

Τα δωμάτια του Γιώργου Ακαμάτη βρίσκονται στα Λουτρά Σαμοθράκης. Σ' έναν οικισμό πραγματικό καταφύγιο για τους φυσιολάτρες που επιδιώκουν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας μοναδικές διαδρομές με οργιώδη βλάστηση και τρεχούμενο νερό, 13 χιλ. από την Καμ/τισσα. Πρόκειται για δωμάτια Α΄ κατηγορίας άνετα και καθαρά δροσερά ευάερα κατασκευασμένα με τις προδιαγραφές των αναπτυξιακών προγραμμάτων του Αγροτουρισμού σε καταπράσινο περιβάλλον. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το χρόνο και σας παρέχουμε δωμάτια με ατομικό λουτρό, ψυγείο, μπαλκόνι με εξαιρετική θέα στο βουνό κεντρική θέρμανση και ιδιωτικό πάρκινγκ.

Διαθέτουμε όμορφο εξωτερικό χώρο με παραδοσιακό ύφος με ξύλινα κουφώματα και κεραμοσκεπή, μεγάλη αυλή με κήπο και άφθονα λουλούδια, όπου μπορείτε να απολαύστε το πρωινό σας καφέ ή το αναψυκτικό σας. Κολυμπήστε στην πεντακάθαρη παραλία που βρίσκεται στα 400 μέτρα από τα δωμάτια και γεμίστε ενέργεια απολαμβάνοντας μια βόλτα στο γραφικό λιμανάκι και τις ιαματικές πηγές από τα οποία απέχουμε 7 λεπτά.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε γραφικές ταβέρνες με νοστιμότατα παραδοσιακά φαγητά και καλή μουσική. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τη ζεστή φιλοξενία μας σ’ ένα όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον, στα Λουτρά Σαμοθράκης.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες:
- ΠΡΩΙΝΟ
- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια

Μπορείτε να στείλετε αίτημα με email στο κατάλυμα

Στοιχεία επικοινωνίας

68002 Σαμοθράκη, Ελλάδα
Τηλ: +30 25510 89574
info@gosamothraki.gr

© 2014 goSamothraki. All Rights Reserved. Created by weblogic

Powered by Web Hotelier, webgds